Puttinutt

Jag är nog de tomma löftenas enväldige härskarinna. I alla fall när det kommer till allt jag ”inte ska göra” med mina barn. Minns t.ex. hur sjukt lång sån lista jag hade innan Jessie kom och jag dag för dag liksom bröt det ena löftet efter det andra. Vi pratar om saker som ”jag ska aldrig ansluta till någon mammamaffia som går med barnvagnarna i bredd”, ”jag ska aldrig hänga i Täby centrum och dricka kaffe” och ”jag ska göra precis allt jag vill – barnet har ju en pappa också och det finns nappflaskor”. Ja men ni fattar, allt sånt där man inte ens bör få uttala sig om innan man HAR barn för det finns inget man kan bestämma kring ett barn – det är barnet som bestämmer allt utom kläder då fram tills de blir så pass stora att de kan sätta sig på tvären även där. Här om dagen (tips Matilda!!) skulle Jessie promt ha på sig sin FULA Blixten McQueen-tshirt till förskolan, egentligen kan han väl få ha det men till det andra jag hade plockat fram såg det KAOS ut. Där av sa jag till Jessie ”jag tror det är bättre att McQueentröjan stannar hemma så den inte går sönder för det vore ju tråkigt. Den får vänta på dig här hemma så kan du ta på den igen när vi kommer hem”. Han köpte det med endast lite protest när tröjan skulle av. En viss liten risk finns det väl att tröjan går sönder väl? Det var ju inget ljug eller så!

MEN – för att återgå till ämnet med ”tomma löften”. Med vetskapen om att vi väntade en flicka (Jamie i magen alltså) så var jag ju igång igen. ”Jag ÄR verkligen inte puttinuttig och jag gillar inte rosa! Inga klänningar eller strumpbyxor heller!” HAHAHAHA, who THE FUCK am I trying to fool? Rosa är ju hur fint som helst, klänningar är to die for och strumpbyxor till en body kan ju utan tvekan vara det gulligaste som finns. För att inte tala om alla dessa hårband med knutar och rosetter som är totalt meningslösa då bebisar i denna ålder sällan har så mycket hår om ens något hår alls. Men – SÅ fint!! Allt sånt här är det givetvis någon annan som köpt (eller ja, jag har typ inte köpt ett enda plagg över huvudtaget) till Jamie och sen har jag smält helt när hon haft det på sig. Skrattade lite för mig själv när jag insåg vad jag plockat ihop för outfit åt henne idag. Våga fan aldrig uttala dig om rosa och klänningar innan du har din alldeles egna lilla prinsessdocka att klä på varje dag!

Halvkass färgåtergivning – allt är iaf gammelrosa och fett puttinuttigt!

776E1E6F-5A63-40E8-90FF-A1F0C23D3E0C

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>